Echipa Leroy si Asociatii a asistat Tereos intr-o tranzactie importanta pentru industria zaharului din Romania

Echipa Leroy si Asociatii a asistat Tereos intr-o tranzactie importanta pentru industria zaharului din Romania

Echipa de M&A a firmei de avocatura Leroy si Asociații a asistat Tereos, unul dintre cei mai mari producatori de zahar din lume, in preluarea fabricii sale de zahar din Ludus, Romania, de catre doi investitori independenti romani.

Leroy si Asociatii, cu Bruno Leroy – Founding Partner si Andreea Toma – Partner au condus echipa care a oferit asistenta juridica TEREOS.

Echipa i-a inclus si pe Adriana Spataru, Senior Associate Roxana Palade și Mihnea Orjan, Associates.

 

“Suntem incantați sa anunțam finalizarea unei tranzactii care ne-a oferit oportunitatea de a acorda asistenta juridica societatii Tereos. Suntem onorati ca Tereos a ales din nou serviciile juridice oferite de Leroy si Asociații.

Aceasta tranzacție a fost gestionata de echipa noastra experimentata de avocati specializati in M&A, care a demonstrat inca o data capacitatea de a gasi solutii in mod prompt și de a avansa negocierile, livrand astfel rezultatele dorite intr-un mod eficient”, a spus Bruno Leroy, Partener Fondator Leroy si Asociații.

 

Despre Leroy si Asociatii

Leroy si Asociatii este o firma de avocatura independenta, care de 25 de ani ofera servicii de asistenta si reprezentare juridica in toate ariile dreptului afacerilor in Romania.

Casa de avocatura are o echipa de 20 de avocati cu abilitati juridice de prima clasa si cunostinte profunde cu privire la piata din Romania. Leroy si Asociatii a castigat recunoastere nationala si internationala prin contributia sa la unele dintre cele mai importante proiecte de investitii si tranzactii din Romania.

Practica de M&A din cadrul Leroy si Asociatii este recunoscuta de directoare juridice internationale precum Chambers, Legal 500 si IFLR 1000.