Valorile noastre


Misiunea noastră

Reputația este bunul cel mai de preț al societății Leroy și Asociații. O câștigăm în fiecare zi, de peste 25 de ani.

 

Alegerile pe care le facem zi de zi pentru clienţii noştri, pentru societatea noastră, pentru comunitate şi pentru noi înşine sunt ghidate de valorile și principiile noastre:

Excelență

Excelenţa şi performanţa sunt garantate de către Leroy şi Asociaţii. Avocaţii noştri oferă consultanţă de înaltă calitate în domenii variate şi sunt deschişi către realitatea internaţională, îmbinând cel mai înalt nivel de integritate cu o abordare orientată asupra obiectivelor de business şi cu accent pe soluţii.

Încredere

Echipa noastră este demnă de încredere, receptivă şi se aliniază la nevoile şi obiectivele clienţilor. Construim relaţii de lungă durată cu clienţii noştri – de la începutul proiectului şi până la implementarea acestuia – şi oferim consultanţă clară şi riguroasă într-un mod care nu scapă din vedere mizele comerciale ale proiectelor.

Asistență personalizată

Răspundem la toate aspectele juridice legate de obiectivele clienţilor, oferind soluţii precise şi orientate către obținerea de rezultate. Prin abordarea noastră, ne concentrăm asupra priorităţilor clienţilor şi le prezentăm sfaturi clare şi simple.

Inovație

Societatea Leroy şi Asociaţii îşi dezvoltă serviciile în mod constant, oferind asistenţă multidisciplinară de înaltă calitate, conștientizând, în acelaşi timp, că, într-un mediu de afaceri aflat într-o continuă schimbare, avocaţii trebuie să dea dovadă de spirit inovativ şi să dispună de o bună perspectivă pentru a atinge obiectivele strategice ale clientului.