Cine suntem

“Suntem mândri să oferim servicii juridice de înaltă calitate clienților noștri și să îi asistăm în operațiuni de succes.”

Bruno Leroy – avocat asociat fondator al cabinetului Leroy şi Asociaţii


Reputația noastră

Reputația este bunul cel mai de preț al societății Leroy și Asociații. O câștigăm în fiecare zi, de peste 20 de ani.

Înfiinţat iniţial ca birou local al Gide, Leroy şi Asociaţii a dobândit recunoaştere la nivel naţional şi internaţional prin contribuţia adusă la unele dintre cele mai importante investiţii şi operaţiuni din România.

Echipa noastră, condusă de Bruno Leroy şi Andreea Toma, a fost implicată în operaţiuni majore naţionale şi transfrontaliere, oferind consultanţă juridică cu privire la provocările pieţei locale şi regionale, având în acelaşi timp acces la o reţea internaţională de parteneri.

Alegerile pe care le facem zi de zi pentru clienţii noştri, pentru societatea noastră, pentru comunitate şi pentru noi înşine sunt ghidate de valorile și principiile noastre:

Excelență

Excelenţa şi performanţa sunt garantate de către Leroy şi Asociaţii. Avocaţii noştri oferă consultanţă de înaltă calitate în domenii variate şi sunt deschişi către realitatea internaţională, îmbinând cel mai înalt nivel de integritate cu o abordare orientată asupra obiectivelor de business şi cu accent pe soluţii.

Încredere

Echipa noastră este demnă de încredere, receptivă şi se aliniază la nevoile şi obiectivele clienţilor. Construim relaţii de lungă durată cu clienţii noştri – de la începutul proiectului şi până la implementarea acestuia – şi oferim consultanţă clară şi riguroasă într-un mod care nu scapă din vedere mizele comerciale ale proiectelor.

Asistență personalizată

Răspundem la toate aspectele juridice legate de obiectivele clienţilor, oferind soluţii precise şi orientate către obținerea de rezultate. Prin abordarea noastră, ne concentrăm asupra priorităţilor clienţilor şi le prezentăm sfaturi clare şi simple.

Inovație

Societatea Leroy şi Asociaţii îşi dezvoltă serviciile în mod constant, oferind asistenţă multidisciplinară de înaltă calitate, conștientizând, în acelaşi timp, că, într-un mediu de afaceri aflat într-o continuă schimbare, avocaţii trebuie să dea dovadă de spirit inovativ şi să dispună de o bună perspectivă pentru a atinge obiectivele strategice ale clientului.