Leroy şi Asociaţii promovează patru avocați

Leroy şi Asociaţii promovează patru avocați

Leroy si Asociații, o societate de avocați cu peste 25 de ani de activitate în România, anunță promovarea a patru avocați: Adriana Spătaru – Counsel (Real Estate / IP), Cristian Bumbac – Senior Associate (Banking & Finance), Mihnea-Ioan Rațiu – Senior Associate (Energy and Natural Resources / Projects and Infrastructure) și Mara Dosinescu – Senior Associate (Labour Law).

Avem o echipă valoroasă în toate ariile de practică, colegii noştri recent promovați fiind specialişti recunoscuți în domeniile lor de competență.”, au declarat Andreea Toma şi Bruno Leroy, parteneri ai Leroy şi Asociaţii.

Adriana Spătaru, membră a echipei Leroy și Asociații de peste 12 ani, are o experiență profesională semnificativă în drept imobiliar, asistând actori importanți dintr-o gamă largă de domenii, cum ar fi energie, logistică, retail sau agricultură, în proiecte de achiziție, vânzare, închiriere și dezvoltare. Adriana are de asemenea atestatul OSIM de consilier în proprietate industrială, asistând numeroși clienți în probleme legate de drepturi de autor, precum și cu privire la protecția mărcilor. A absolvit un program de Master în Dreptul European al Proprietății Intelectuale la Universitatea din Stockholm, precum și un program de Master în Media, la Universitatea Södertörn.

Mara Dosinescu, cu peste 12 ani de experiență în Dreptul Muncii, consultanță juridică și litigii, este implicată în proiecte complexe de restructurare și de transfer de întreprindere, de due diligence în chestiuni legate de relațiile de muncă, precum și în activități de asistență de zi cu zi în ceea ce privește contractele individuale și colective de muncă și dialogul social. Mara deține o licență în Drept la Universitatea din București, un Master în Carieră Judiciară, urmat de un al doilea Master în Dreptul Muncii – Ocuparea Forței de Muncă și Relații Industriale, ambele la aceeași instituție.

Cristian Bumbac, cu aproape 10 ani de activitate în avocatură, este un avocat-cheie al echipei de Banking & Finance. Cristian a acordat asistenţă instituţiilor financiare internaţionale, băncilor comerciale şi altor instituţii financiare în tranzacţii de finanţare de diverse tipuri, inclusiv în finanţări de achiziţii și finanţări imobiliare, precum şi cu privire la aspecte complexe legate de instrumente financiare derivate. Cristian face, de asemenea, parte din echipa de profesioniști care a emis opiniile juridice de drept român cu privire la netting pentru International Swaps and Derivatives Association (ISDA), International Capital Market Association (ICMA) și International Securities Lending Association (ISLA).

Mihnea-Ioan Rațiu face parte din echipa Leroy și Asociații de peste 10 ani. Mihnea s-a specializat în legislația energiei și a resurselor naturale, dar s-a remarcat și printr-o competență deosebită în domeniul achizițiilor publice (inclusiv cel al achizițiilor publice pentru scopuri de apărare) și al concesiunilor, asistând consorții internaționale de prestigiu în legătură cu participarea acestora la diferite proceduri de atribuire.

***

Leroy şi Asociaţii este o societate românească de avocați care a câștigat prestigiu prin implicarea sa în unele dintre cele mai importante investiții şi tranzacții realizate în România în decursul ultimilor 25 de ani. Până în februarie 2014, societatea a funcționat ca birou local al cabinetului francez Gide, în prezent fiind o societate independentă.