Andreea Toma se află în topul global IFLR 1000 al celor mai buni profesioniști ai dreptului 2021!

Andreea Toma se află în topul global IFLR 1000 al celor mai buni profesioniști ai dreptului 2021!

Andreea Toma, Partener @ Leroy si Asociatii, se află din nou în topul global al celor mai buni profesioniști ai dreptului – Women Leaders  2021, întocmit de IFLR 1000!

 

IFLR precizează: “Andreea are o experiență tranzacțională bogată, un track record absolut impresionant, fiind apreciată de către clienți și colegi pentru calitatea consultanței și a serviciilor oferite!”

Women Leaders este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente la nivel internațional, alcătuind anual clasamente ale caselor de avocatură din toate jurisdicțiile importante, cercetarea fiind axată pe expertiza din domeniile serviciilor financiare și a fuziunilor și achizițiilor.

Echipa de cercetare a examinat prezentările culese de la câteva mii de firme, a realizat sute de interviuri cu parteneri din aceste firme și a analizat alte mii de referințe pentru a decide care avocați ar trebui evidențiați în ediția 2020 a IFLR1000 Women Leaders.

Din România, în acest top au intrat Andreea Toma, Leroy si Asociaţii si alte saisprezece partenere din cadrul CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang, Reff si Asociatii, Clifford Chance Badea, NNDKP, Suciu Popa, Mușat & Asociații.

Sursa: https://www.iflr1000.com/NewsAndAnalysis/IFLR1000-Women-Leaders-2021-Europe-Middle-East-and-Africa/Index/12310