Andreea Toma

Andreea Toma

 

 

Peste 19 ani de experienţă în dreptul societăţilor, fuziuni şi achiziţii, drept bancar şi financiar, în proiecte de achiziţii publice şi infrastructură.

Andreea a reprezentat vânzători şi cumpărători într-o gamă largă de tranzacţii naţionale şi internaţionale, a acordat asistenţă în cadrul celor mai mari tranzacţii de fuziuni şi achiziţii din România şi deţine o experienţă considerabilă în gestionarea contractelor guvernamentale.

A acordat asistenţă juridică în numeroase proiecte de finanţare, inclusiv împrumuturi pentru sectorul corporatist, finanţări în vederea achiziţiilor, finanţări în domeniul imobiliar şi finanţări pentru diverse alte proiecte. Andreea a lucrat cu instituţii financiare internaţionale, bănci comerciale şi societăţi multinaţionale atât în cadrul unor operațiuni de finanțare, cât şi în proiecte de achiziţii de participații în România.

Proiecte recente

A oferit asistenţă celei mai mari companii producătoare de lactate din lume, în achiziţia Albalact, cel mai mare producător de lactate din România, în toate aspectele legate de tranzacție şi de reglementare (aceasta a fost prima ofertă publică de preluare voluntară semnificativă pe Bursa de Valori București) operaţiune urmată de squeeze out-ul acţionarilor minoritari ai Albalact.

A oferit asistenţă unei instituţii financiare internaţionale în legătură cu Oferta Publică Iniţială (IPO) şi listarea la Bursa de Valori Bucureşti a MedLife S.A. Aceasta a fost cea mai mare Ofertă Publică Iniţială a unei companii private care a avut loc vreodată la Bursa de la Bucureşti.

Experienţa sa include, de asemenea, acordarea de asistenţă juridică liderului european în inginerie şi consultanţă în domeniul tehnologiei în achiziţia uneia dintre companiile de IT de top din România, care oferă servicii şi soluţii software.

Domenii de activitate:
Drept Bancar & Financiar / Dreptul Societăților & Fuziuni și Achiziții / Proiecte și Infrastructură