Andreea Toma recunoscută de IFLR 1000 WOMEN LEADERS 2020

Andreea Toma recunoscută de IFLR 1000 WOMEN LEADERS 2020

Andreea Toma, Partener în cadrul cabinetului de avocatură Leroy si Asociatii, se află în topul global al celor mai buni profesioniști ai dreptului – Women Leaders  2020, întocmit de IFLR 1000!

Având peste 19 ani de experienţă în dreptul societăţilor, fuziuni şi achiziţii, drept bancar şi financiar, în proiecte de achiziţii publice şi infrastructură, IFLR precizează: “Andreea are o experiență tranzacțională bogată, un track record impresionant și a fost recomandată în mod constant de către clienți și colegi pentru calitatea consultanței și a serviciilor oferite!”

Legal 500 completează cu: “Clienţii apreciază interactivitatea, cunoştinţele şi capacitatea Andreei Toma de a oferi recomandări clare.”

Women Leaders recunoaște un grup select cu puțin peste 300 de avocați, evidențiind femeile considerate a fi Leading Lawyers la nivel național în jurisdicțiile cercetate de IFLR 1000.

Acesta este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente la nivel internațional, alcătuind anual clasamente ale caselor de avocatură din toate jurisdicțiile importante, cercetarea fiind axată pe expertiza din domeniile serviciilor financiare și a fuziunilor și achizițiilor.

Echipa de cercetare a examinat prezentările culese de la câteva mii de firme, a realizat sute de interviuri cu parteneri din aceste firme și a analizat alte mii de referințe pentru a decide care avocați ar trebui evidențiați în ediția 2020 a IFLR1000 Women Leaders.

Din România, în acest top au intrat Andreea Toma, Leroy si Asociaţii si alte noua partenere din cadrul CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang, Clifford Chance Badea, Schoenherr, NNDKP, Suciu Popa, Mușat & Asociații.

Sursa: https://www.bizlawyer.ro/stiri/piata-avocaturii/ladylawyerro-zece-romance-printre-cele-300-de-femei-avocat-recunoscute-de-iflr1000-women-leaders-2020