Leroy și Asociații - o nouă societate de avocatură

Leroy și Asociații - o nouă societate de avocatură

Avem plăcerea de a vă informa că Bruno Leroy şi Gide au decis împreună ca, începând cu data de 1 februarie 2014, biroul Gide din Bucureşti să devină o societate de avocatură independentă, care va opera sub denumirea Leroy şi Asociaţii.

Partenerii Bruno Leroy şi Andreea Toma sunt convinși că experienţa şi competenţele avocaţilor din cadrul societății constituie o bază solidă pentru dezvoltarea viitoare a acesteia. Societatea va continua să ofere asistenţă clienţilor săi în legătură cu tranzacţii naţionale şi transfrontaliere, precum şi cu privire la desfăşurarea operaţiunilor curente ale acestora, la cele mai înalte standarde de profesionalism şi excelenţă.

Leroy şi Asociaţii s-a impus de-a lungul celor 15 ani de prezenţă în Romania ca fiind una dintre cele mai importante societăți de avocatură din Romania, participând la câteva dintre cele mai semnificative investiții şi tranzacţii din ultimii 15 ani. Societatea pune la dispoziție expertiza de prim rang a unei echipe formate din 15 avocaţi care cunosc în detaliu legislația română și mediul local de afaceri.

Bruno Leroy – Partener Leroy şi Asociaţii
bruno.leroy@leroylaw.ro
Partener şi membru al Baroului din Paris şi al Baroului din Bucureşti, Bruno este specializat în investiţii străine, concurenţă, fuziuni şi achiziţii, în sectorul imobiliar. Bruno a oferit asistenţă în cadrul unor fuziuni și achiziții, precum şi cu privire la aspecte sensibile din domeniul dreptului european și al concurenței.

Andreea Toma – Partener Leroy şi Asociații
andreea.toma@leroylaw.ro
Partener şi membră a Baroului din Bucureşti, Andreea are 14 ani de experienţă în domeniile fuziuni şi achiziţii, bancar şi financiar, proiecte şi infrastructură. Andreea a asistat vânzători sau cumpărători în numeroase tranzacții naționale şi transfrontaliere și a acordat consultanţă mai multor bănci comerciale și locale, atât în cadrul unor operațiuni de finanțare, cât şi în proiecte de achiziţii de participații în România.