Biroul din Bucureşti al Gide va opera sub numele de Leroy şi Asociaţii

Biroul din Bucureşti al Gide va opera sub numele de Leroy şi Asociaţii

Baudouin de Moucheron (Senior Partner GLN): Bruno Leroy si echipa sa vor fi natural integrati intr-o retea coordonata din Budapesta.

Firma internationala de avocatura Gide a precizat intr-un material remis la solicitarea BizLawyer ca în urma unei decizii luate de comun acord de Bruno Leroy si Gide, biroul din Bucuresti al Gide a devenit, de la 1 februarie 2014, o firma de avocatura independenta care opereaza sub numele de Leroy şi Asociaţii. Noutatea a fost anuntata in exclusivitate de BizLawyer, la inceputul saptamanii trecute.

Aceasta decizie comuna este în conformitate cu strategia de Gide în Europa de Sud-Est, de a coordona o retea de firme independente de pe platforma noastra din Budapesta, asa cum am facut în ultimii trei ani pentru Serbia. Bruno Leroy si echipa sa vor fi natural integrati in aceasta retea”, a precizat, pentru BizLawyer, Baudouin de Moucheron, Senior Partner Gide Loyrette Nouel.
Partenerii Bruno Leroy si Andreea Toma sunt încrezatori ca experienta si cunostintele avocatilor constituie o baza solida pentru dezvoltarea viitoare a noii firme.
Leroy si Asociatii va continua sa sprijine clientii in tranzactiile locale si transfrontaliere si va acorda consiliere in operatiunile de zi cu zi, la cele mai inalte standarde de profesionalism si excelenta .
Leroy si Asociatii a câstigat notorietate pe piata locala de-a lungul celor 15 ani de prezenta în România, fiind recunoascuta drept una dintre cele mai puternice societati de avocatura din Bucuresti. Firma a acordat asistenta in unele dintre cele mai importante investitii si tranzactii din ultimii 15 ani, printre clientii sai fiind Renault-Dacia, Carrefour, Gaz de France, Iberdrola, Société Générale, Total, LVMH, Groupama, Lactalis sau BNP Paribas. Recent, Leroy si Asociatii a consiliat Auchan cu privire la achizitionarea hipermarketurilor Real situate în România si a asistat un consortiu format din Vinci , Strabag si Aktor in procedura de concesionare a autostrazii Comarnic – Brasov.

Sursa