Bruno Leroy

Bruno Leroy

 

Partener Fondator al cabinetului Leroy şi Asociaţii şi membru al Baroului din Paris şi Bucureşti.

Lucrează în România de peste 20 de ani, conducând în cea mai mare parte a acestei perioade biroul din București al societății internaționale de avocatură Gide. Acest birou a devenit societatea de avocatură independentă Leroy şi Asociaţii în februarie 2014

Cu aproape două decenii de experienţă interdisciplinară pe piaţa românească, Bruno a oferit consultanţă cu privire la operaţiuni prestigioase de fuziuni şi achiziţii, tranzacţii imobiliare şi subiecte sensibile în materie de drept european şi concurenţă. Experienţa sa îi oferă o perspectivă bogată asupra problemelor cu care se confruntă investitorii în momentul în care încep construirea unui business de succes în România.

A dobândit cunoștințe aprofundate despre mediul de afaceri şi a asistat grupuri europene în proiecte de fuziuni şi achiziţii, precum şi în legătură cu privatizarea societăţilor de stat, tranzacţii pe piaţa de capital şi reorganizări societare.

Proiecte recente

A oferit asistenţă celei mai mari companii producătoare de lactate din lume, în achiziţia Albalact, cel mai mare producător de lactate din România, în toate aspectele legate de tranzacție şi de reglementare (aceasta a fost prima ofertă publică de preluare voluntară semnificativă pe Bursa de Valori București) operațiune urmată de squeeze out-ul acţionarilor minoritari ai Albalact.

A oferit consultanţă juridică filialei din România a grupului francez Rocher, prezent în sectorul cosmeticelor, textilelor, produselor nutriţionale şi de uz casnic cu privire la achiziţia a 100% din capitalul social al distribuitorului de pe piaţa din România care operează 40 de magazine.

Am asistat filiala română a unui important grup est european din domeniul energiei cu planurile sale de a se extinde pe piaţa de gaze naturale, proiect care a inclus preluarea parţială a activităţii de furnizare a gazelor de la un alt operator local important, prin intermediul unui transfer de portofoliu.

Domenii de activitate:
Dreptul Concurenței & Distribuție și Protecția ConsumatorilorDreptul Societăţilor & Fuziuni şi Achiziții / Drept ImobiliarEnergie și Resurse Naturale / Dreptul Muncii