Bruno Leroy, avocat: Antreprenorii români preferă să vândă şi să o ia de la capăt mai degrabă decât să dezvolte un business regional.

Bruno Leroy, avocat: Antreprenorii români preferă să vândă şi să o ia de la capăt mai degrabă decât să dezvolte un business regional.

Leroy şi Asociaţii a lucrat alături de Lactalis în toate achiziţiile pe care le-a realizat pe piaţa locală, respectiv LaDorna, Albalact şi Covalact.

Piaţa locală de fuziuni şi achiziţii trece printr-un moment bun, în care atât inves­titorii strategici cât şi cei financiari sunt in­teresaţi să îşi pună România pe har­tă.

„Am observat că antreprenorii români preferă să vândă şi să o ia apoi de la capăt mai degrabă decât dezvolte un business şi să îl transforme într-un jucător regional, spre exemplu. Pentru un antreprenor acesta poate fi un moment bun pentru a face exit. Bani în piaţă sunt, iar investitorii caută proiecte în care să investească“, spune Bruno Leroy, avocat asociat fondator al cabinetului Leroy şi Asociaţii. Casa de avocatură numără în prezent patru parteneri şi peste 20 de avocaţi.

„Până acum, pe piaţa locală de fuziuni şi achiziţii vedeam în special interes din partea investitorilor strategici. Acum se vede că şi fondurile de investiţii mari se uită către România“, explică avocatul. El a observat că încă din 2015 aceşti investitori financiari vor România în porto­foliu, însă este dificil să gă­sească un bu­siness su­ficient de mare.

Click aici pentru a-l accesa.