Cristina Togan

Cristina Togan

Peste 16 ani de experienţă în drept bancar şi financiar, în drept imobiliar şi în proiecte de achiziţii publice şi infrastructură.

A acordat asistenţă juridică instituţiilor financiare internaţionale şi instituţiilor de credit în operaţiuni de finanţări structurate de diverse tipuri, inclusiv finanţări de achiziţii, finanţări imobiliare şi finanţări de proiecte, precum şi în domeniile corporativ bancar şi al instrumentelor financiare derivate.

Experiența sa include, de asemenea, acordarea de asistenţă juridică investitorilor locali şi internaţionali în tranzacţii imobiliare şi proceduri de licitaţii publice.

Proiecte recente

A contribuit semnificativ la emiterea primei opinii juridice cu privire la netting guvernată de legea română, solicitată de International Swaps and Derivatives Association (ISDA) şi publicată de ISDA în beneficiul membrilor săi la nivel internaţional.

Am asistat o instituţie financiară internaţională în legătură cu o finanţare în valoare de 50 de milioane Euro acordată unei importante societăţi române activă în sectorul medical şi în legătură cu refinanţarea şi creşterea ulterioară a acestui împrumut.

Am asistat un grup de companii din sectorul de petrol şi gaze cu privire la finanţarea de tip „mezanin” unui LBO de 19,2 milioane euro. Aceasta este una dintre primele operaţiuni de tip LBO cu o finanţare de tip mezanin de pe piaţa românească.

Domenii de activitate:
Drept Bancar & Financiar / Drept Imobiliar / Proiecte și Infrastructură